Ska man blogga igen kanske?!

Johan har uttryck sig!
Jag vet inte än om dessa ord gett mig gnistan att blogga igen, men det känns så :) iaf för tillfället!"Du är för bra för att ligga på latsidan" :) Roligt att höra att någon tycker jag är 'bra'. Inte för att jag vet vem denna Johan är, kan vara någon jag känner eller någon okänd som helt enkelt bara gillar min blogg. Oavsett så uppskattar jag att få lite respons. För er som följer bloggen har märkt att det varit dåligt med uppdatering dem senaste månaderna. Men jag har inte känt att jag haft något att dela med mig av. Det är väldigt sällan som någon kommenterar och självklart så tror jag ju då att mina inlägg inte är tillräckligt intressanta för att kommentera - vilket jag har full förståelse för också, jag klandrar inte någon - men till slut så tröttnade jag väl och tyckte inte att det verkade finnas något intresse för varken mig eller någon annan att fortsätta skriva om min tråkiga vardag.

Jag har väl helt enkelt börjat sätta krav på mig själv angående vad jag vill blogga om. Jag vill liksom inte skriva om en simpel vardag och jobb etc. Även om det kanske är precis sånt jag behöver "prata" av mig. Men tror inte någon vill läsa sådant. Likadant när det gäller mina "off-dagar", när jag är allmänt nere - en del av mig vill inte dela med sig av sånt för att jag tycker det är tråkig 'läsning' och lite smått patetiskt... Jag vill skriva när jag har något värt att dela med mig av, och som ni kanske förstår finns det inte mycket att säga när man sällan hittar på något spännande.


Nu tänker jag i vilket fall som helst berätta lite om mina senaste vardagar :) det är dåligt med jobb denna månaden och det innebär många lediga dagar för min del. Lat som jag är så har jag inga problem med att spendera dagarna i soffan framför tv:n, såvida jag inte är shoppingsugen då vill säga.

Har nu varit ledig i tre hela dagar och jag har faktiskt varit och simmat varenda dag :) kände att jag va tvungen att fördriva tiden på något vettigt, annars hade jag hamnat i Knalleland och handlat något onödigt. Så både tisdag och onsdag simmade jag lite längder, avslutade med lite avkoppling i jacuzzin & bastun :) igår kväll kom kära syster Jenny hit och jag hjälpte henne med hennes bloggdesign, och idag åkte vi till simhallen ihop :) det va väldigt trevligt! Vi satt i jacuzzin, klättrade på klätterväggar (eller försökte iaf :P), åkte rutschkana, lekte i vågbassängen, fikade i badcaféet och bastade i både den gemensamma ångbastun samt i den vanliga bastun!! Helt underbart hade vi det :)

Har under dessa tre dagar kommit fram till att det är väldigt osmidigt med bikini på många sätt och jag ska försöka hitta en baddräkt som jag kan ha till simhallen istället :) med bikini kan jag inte dyka/hoppa i vattnet utan att toppen åker upp eller underdelen är nära på att åka av :P jag måste rätta till överdelen konstant så jag inte går runt och visar brösten. Det är allmänt osmidigt helt enkelt och begränsar själva badupplevelsen lite, även om det är snyggt. Men om jag istället har en baddräkt så slipper jag oroa mig för att badkläderna inte sitter på plats och hoppa och dyka hur mycket jag vill =) så det är bara att gå på jakt efter en baddräkt nu helt enkelt!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0