I came to win

Äntligen!
Dags att ta tag i mitt liv och våga vara självisk. Förstår inte vad jag har sysslat med hittills. Varför nöja sig när man förtjänar så mycket bättre? Det är dags att gå vidare och släppa all skit som ändå inte får mig att komma nånstans.
Tror ni det känns skönt?
Ohja, vilken jävla befrielse :)

Problemet med mig är att jag känner mig ensam. Man kan nog säga att jag är en person som är kär i kärleken - men aldrig får till det rätt. Jag låter mig själv bli utnyttjad för då får jag åtminstone lite närhet. Senaste "stjärnskottet" visade sig vara ett riktigt rövhål han med.. Fast egentligen har han bara varit en typisk kille och jag får fan skylla mig själv! Ja, jo - det finns ingen bra anledning att behandla mig som skit men när killen märker att jag bara tar skiten och låter mig själv bli behandlad som en jävla dörrmatta så är det mig själv jag borde bli arg och ledsen på. Det är ju faktiskt jag själv som sårat mig...

Jag visste att du inte ville ha MIG. Det visste jag från början. Trots det fick jag känslor för dig, det va nästan som att jag planerade det även om du sagt till mig att du inte va ute efter en flickvän. Det är så lätt att komma på ursäkter åt killar. Han säger en sak men jag tror han menar något annat å hoppas att han ska inse det snart. Men det är egentligen så glasklart! Killen säger att han inte är ute efter något seriöst, eller att hans senaste förhållande va väldigt jobbigt och att han behöver TID... Ja det finns tusen ursäkter - men egentligen betyder dem alla att han helt enkelt inte vill ha dig, han är inte intresserad. Killar är fegisar som hellre äter upp sin egen arm än förklarar läget för en tjej. Speciellt när han får guldläget att utnyttja den stackars tjejen som lever i en fantasivärld...

Jag hade (har) känslor för dig, vilket du visste om och du lät dig själv utnyttja situationen. Jag har spillt så många tårar på grund av dig. Det är ju inte så här kärlek ska vara! Vad fan tänkte jag med egentligen?!?!? Jag skäms fan för att jag låtit mig behandla mig själv på det här viset. Har jag nada självrespekt?

Efter att ha undvikit dig i över en vecka så har jag kommit till insikt. Du har hört av dig i stort sett varje dag men jag har inte ens svarat. Klart du blir desperat och känner dig maktlös när jag helt plötsligt vägrar bli behandlad som skit. Nu idag tog jag slut på bådas lidande när du hörde av dig och frågade om vi skulle ses, då jag svarade och sa att det inte va någon bra idé och att jag klarar mig bättre utan dig. Jag klarade av det helt utan tårar och ånger. Detta avslut känns helt underbart. Efteråt kunde jag se mig själv i spegeln med ett leende på läpparna. Tyvärr så är mina känslor för dig detsamma och jag vill fortfarande ha dig som min. Men jag vet att det där kommer gå över med lite tid :) Jag förtjänar bättre och det finns killar där ute som är beredda att behandla mig med respekt och kärlek och jag kommer inte hitta detta om jag håller mig kvar vid dig :(

Jag har hittat en gnutta självrespekt och jag kommer fortsätta sätta mig själv i centrum, för det är värt varenda sekund! Denna känsla av stolthet är värt allt, jag känner mig stark och är stolt över mig själv!!

Citerar några kloka ord:
"Passa er för ordet "vän". Det används ofta av män, eller av kvinnor som vill ursäkta männens allra mest ovänliga beteende. För min del föredrar jag vänner som inte får mig att gråta mig till sömns."

Snälla tjejer, sluta ursäkta killarnas beteende. Det finns inga ursäkter och ni förtjänar bättre :) glöm inte att världen är full av karlar och även om både du och jag vet att just DU är underbar så kan vi inte kräva att alla andra ska se det! Gå vidare, lägg din dyrbara tid på någon bättre för att du förtjänar bättre. Kom ihåg att livet är alldeles för kort för att göra samma misstag flera gånger!


I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to riseKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0