Bläckfisken

Idag hände en hysteriskt rolig sak på jobbet. Jag tyckte i allafall att det va hysteriskt roligt för jag kunde inte sluta skratta och både vek mig av skratt och blev tårögd xD

Jag jobbade på lagret idag och tog hjälp av våra två praktikanter. Den ena tog en liten paus vid datorn medans den andra hjälpte mig. Helt plötsligt sa han att han skulle gå på toa, vilket jag reagerade på lite eftersom jag visste att han nyligen varit på dass, men tänkte väl inte mer på det.

När han kommer tillbaka säger han "Du kunde väl berättat att pennan va trasig", jag förstår inte alls vad han menar och svarar snabbt "Va?". Då förklarar han att han hade stoppat pennan, som han snott av mig, i bakfickan och sen hade den gått sönder. Han stod där fullt med bläck på händerna som inte gick att tvätta bort. Jag garvade ju redan nu... Men sen säger han "Fan jag har ju bläck i hela kalsongerna" å då höll jag på att dö av skratt, hahahah. Så tydligen hade pennjäveln pajjat i hans bakfickan och läckt ut överallt så hans byxor va alldeles kladdiga och jag kan ju bara tänka mig hur det va innanför xD han tillade även att hela hans lår va blåa av bläck, men det va nog inte det enda som va ner-bläckat ^^ hehe!! Han tyckte förstås inte alls att det här va roligt :P men det förgyllde min dag.

Tyckte lite synd honom och funderade på att skicka hem honom så han fick byta om :P hahaha. Men det gjorde jag inte.

Hans nya smeknamn är såklart Bläckfisken


Kommentarer
Martina

Haha!! Så det var så det gick till, hörde ju det bara lite snabbt i förbifarten! :P

2011-12-01 @ 20:24:16
URL: http://maartinaa.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0