Allmänt goja

I skrivande stund är jag på väg till Ljung, hem till familjen. Har hittills bara kommit till bussen som ska ta mig till tåget i Knalleland. När jag väl är färdig med detta inlägget lär jag väl vara framme redan :P Har tänkt vara hos familjen i några dagar. Är så trött på att vara hemma själv :( har varit sjuk i en vecka nu och legat strandad i soffan hela helgen med feber och ont i halsen, utan att ha någon som tagit hand om mig, lilla sjuklingen ^^ Ja tyck synd om mig, det är precis det jag vill för det hjälper ju såå mycket.

Pathetic, I know!

Sådär, nu är jag i Knalleland och bär 2 tunga väskor mot stationen :P tjejer alltså, varför ska man ha med sig så mycket grejer?!

Jag är ledig tills på lördag :) höll precis på att skriva att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på men det vet jag ju visst. Jag ska fortsätta mitt Veronica Mars maraton som jag började i lördags. Har köpt alla 3 säsonger på DVD och har kommit halvvägs på säsong 2. Sen har jag förvisso fler planer än att kolla på tv :P i morgon kommer storasyster hem, på torsdag ska jag till frisören och någon dag eventuellt träffa kompisar beroende på hur jag mår.

Ibland föreställer jag mig själv som rökare, jag menar, HUR coolt e det inte liksom?!
Bara tanken på att ha cigaretten i handen och dra några bloss samtidigt som någon ser hur cool jag är ;D det verkar som att man har fler vänner och är mer omtyckt när man rökar, typ som personer i det coola gänget.
Man får ta rökpauser på jobbet, vilket privilegium! :O
Man får en kick och lugnade nerver.
Man får äcklig andedräkt, fingrarna luktar fimp och den vidriga röklukten sätter sig i hår och kläder.
Rökhosta, inte bara jobbigt för den som har det utan enligt mig jävligt äckligt.
Man skadar folk i sin omkrets genom passiv rökning.
Man får ökad risk av lungcancer och man dör i förtid.
Är det värt det? I say; No fucking hell!
Förstår ärligt talat inte hur rökare tänker.

Men ärligt?! Pfft antar att det är dags för någon diskret bönetid. Sitter en snubbe i samma vagn som mig som lyssnar på någon slags arabisk musik. Kan inte rå för dem något diskriminerande tankarna om hur stor risken/chansen är att han skulle vara terrorist. Haha, jävligt rasistiskt av mig. Men människa, hört talas om hörlurar eller?

Nu är det dags för en pause i skrivandet och lösa lite sudoku.

Weeeeiii, efter några timmar med Sudoku tillsammans med mamma och allmänt häng med familjen så har jag äntligen startat datorn för att fixa detta inlägg :) blev rätt mycket goja och skitsnack :P och för att inte skapa förvirring så skrev jag inte allt detta på datorn, speciellt inte samtidigt som jag gick genom knalleland :P utan skrev det på mobilen såklart och redigerade det såklart på datorn!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0