Bläckfisken

Idag hände en hysteriskt rolig sak på jobbet. Jag tyckte i allafall att det va hysteriskt roligt för jag kunde inte sluta skratta och både vek mig av skratt och blev tårögd xD

Jag jobbade på lagret idag och tog hjälp av våra två praktikanter. Den ena tog en liten paus vid datorn medans den andra hjälpte mig. Helt plötsligt sa han att han skulle gå på toa, vilket jag reagerade på lite eftersom jag visste att han nyligen varit på dass, men tänkte väl inte mer på det.

När han kommer tillbaka säger han "Du kunde väl berättat att pennan va trasig", jag förstår inte alls vad han menar och svarar snabbt "Va?". Då förklarar han att han hade stoppat pennan, som han snott av mig, i bakfickan och sen hade den gått sönder. Han stod där fullt med bläck på händerna som inte gick att tvätta bort. Jag garvade ju redan nu... Men sen säger han "Fan jag har ju bläck i hela kalsongerna" å då höll jag på att dö av skratt, hahahah. Så tydligen hade pennjäveln pajjat i hans bakfickan och läckt ut överallt så hans byxor va alldeles kladdiga och jag kan ju bara tänka mig hur det va innanför xD han tillade även att hela hans lår va blåa av bläck, men det va nog inte det enda som va ner-bläckat ^^ hehe!! Han tyckte förstås inte alls att det här va roligt :P men det förgyllde min dag.

Tyckte lite synd honom och funderade på att skicka hem honom så han fick byta om :P hahaha. Men det gjorde jag inte.

Hans nya smeknamn är såklart Bläckfisken

Stupid in love

I'm not stupid

I came to win

Äntligen!
Dags att ta tag i mitt liv och våga vara självisk. Förstår inte vad jag har sysslat med hittills. Varför nöja sig när man förtjänar så mycket bättre? Det är dags att gå vidare och släppa all skit som ändå inte får mig att komma nånstans.
Tror ni det känns skönt?
Ohja, vilken jävla befrielse :)

Problemet med mig är att jag känner mig ensam. Man kan nog säga att jag är en person som är kär i kärleken - men aldrig får till det rätt. Jag låter mig själv bli utnyttjad för då får jag åtminstone lite närhet. Senaste "stjärnskottet" visade sig vara ett riktigt rövhål han med.. Fast egentligen har han bara varit en typisk kille och jag får fan skylla mig själv! Ja, jo - det finns ingen bra anledning att behandla mig som skit men när killen märker att jag bara tar skiten och låter mig själv bli behandlad som en jävla dörrmatta så är det mig själv jag borde bli arg och ledsen på. Det är ju faktiskt jag själv som sårat mig...

Jag visste att du inte ville ha MIG. Det visste jag från början. Trots det fick jag känslor för dig, det va nästan som att jag planerade det även om du sagt till mig att du inte va ute efter en flickvän. Det är så lätt att komma på ursäkter åt killar. Han säger en sak men jag tror han menar något annat å hoppas att han ska inse det snart. Men det är egentligen så glasklart! Killen säger att han inte är ute efter något seriöst, eller att hans senaste förhållande va väldigt jobbigt och att han behöver TID... Ja det finns tusen ursäkter - men egentligen betyder dem alla att han helt enkelt inte vill ha dig, han är inte intresserad. Killar är fegisar som hellre äter upp sin egen arm än förklarar läget för en tjej. Speciellt när han får guldläget att utnyttja den stackars tjejen som lever i en fantasivärld...

Jag hade (har) känslor för dig, vilket du visste om och du lät dig själv utnyttja situationen. Jag har spillt så många tårar på grund av dig. Det är ju inte så här kärlek ska vara! Vad fan tänkte jag med egentligen?!?!? Jag skäms fan för att jag låtit mig behandla mig själv på det här viset. Har jag nada självrespekt?

Efter att ha undvikit dig i över en vecka så har jag kommit till insikt. Du har hört av dig i stort sett varje dag men jag har inte ens svarat. Klart du blir desperat och känner dig maktlös när jag helt plötsligt vägrar bli behandlad som skit. Nu idag tog jag slut på bådas lidande när du hörde av dig och frågade om vi skulle ses, då jag svarade och sa att det inte va någon bra idé och att jag klarar mig bättre utan dig. Jag klarade av det helt utan tårar och ånger. Detta avslut känns helt underbart. Efteråt kunde jag se mig själv i spegeln med ett leende på läpparna. Tyvärr så är mina känslor för dig detsamma och jag vill fortfarande ha dig som min. Men jag vet att det där kommer gå över med lite tid :) Jag förtjänar bättre och det finns killar där ute som är beredda att behandla mig med respekt och kärlek och jag kommer inte hitta detta om jag håller mig kvar vid dig :(

Jag har hittat en gnutta självrespekt och jag kommer fortsätta sätta mig själv i centrum, för det är värt varenda sekund! Denna känsla av stolthet är värt allt, jag känner mig stark och är stolt över mig själv!!

Citerar några kloka ord:
"Passa er för ordet "vän". Det används ofta av män, eller av kvinnor som vill ursäkta männens allra mest ovänliga beteende. För min del föredrar jag vänner som inte får mig att gråta mig till sömns."

Snälla tjejer, sluta ursäkta killarnas beteende. Det finns inga ursäkter och ni förtjänar bättre :) glöm inte att världen är full av karlar och även om både du och jag vet att just DU är underbar så kan vi inte kräva att alla andra ska se det! Gå vidare, lägg din dyrbara tid på någon bättre för att du förtjänar bättre. Kom ihåg att livet är alldeles för kort för att göra samma misstag flera gånger!


I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise

Ronnie and ClydeBästa på länge ;D
HA HA

Tack för idag

Vilken dag. Vet inte ens hur jag ska beskriva den bäst. Seg, trevlig, mysig, underbar, jobbig?

Ja känslomässigt har den varit jobbig... Men i övrigt så måste jag säga att jag försökt göra det bästa av dagen. Jag började dagen med att ta bilen till skroten för att köpa bildelar till pappa och sedan gjorde jag ett stopp i Knalleland för att köpa present till Max som fyllde 3 år för ett tag sedan - han fick en liten bil, eller rättare sagt, BÄRGAREN från Disneys Cars :) Efter Knalleland åkte jag hem till Ljung igen och lät pappa tvätta mina kläder :P hehe. Åkte sedan och plockade upp Linda för att ha mysigt med massa tjejsnack hos Elin :) där fick Max sin present och han blev jätteglad :D vi käkade pizza och hade det allmänt mysigt där hos familjen, enda tills det va dags att åka hem igen vid åtta-tiden... Hämtade min tvätt på vägen hem och va väl hemma vid halv tio, å sedan dess har jag inte gjort annat än att sitta i soffan och kolla på Veronica Mars.

Nu är det dags för lilla damen att sova, har tre dagars arbete framför mig. Eller 6 dagars arbete dem närmsta 7 dagarna. Need some sleep. God natt!

I need to let go of your hand

Torsdag


Ledig en dag till :) och nu är jag hemma igen, efter 2 nätter hos familjen! Det va skönt att komma bort lite och slippa vara ensam. Lånade pappas bil över helgen så jag slapp konka med mig alla grejer på tåget hem. Ska ju ändå hem på söndag igen på farsdag så lämnar bilen då :)

Vad ska jag hitta på imon då? Skulle behöva tvätta så hoppas det finns någon ledig tvättid. Sen hade det väl inte varit helt fel att faktiskt städa lägenheten oxå :P tänker inte ens säga hur längesen det va jag gjorde det xD haha.

Får väl se hur det blir med det. Tänkte åka till Gbg å träffa kusin T på eftermiddagen oxå.

Igår färgade jag om håret igen. Den röda färgen hade sköljts ur en del så behövde fräscha upp det lite :) blev lite mörkare än jag tänkt men det e snyggt ändå. Sen va jag även hos frissan idag och toppade det lite!

Aja, bara en kort update. Nu ska jag spela vidare!!

Ooh btw, lånade med mig familjens Nintendo GameCube ;D nån som vill spela med mig nån dag??

My heart is refusing meI've been crushed, beaten down.
Still I'm hopelessly in love.

Varje tanke på dig känns hopplös. Frustrationen över att inte ses mer. Efter förra helgen så vill jag inte ens prata med dig :´( jag vill inte ha något med dig att göra för att jag blir bara sårad. Samtidigt som jag avskyr tanken på att släppa taget om dig. Får gråten i halsen och blir tårögd bara nu när jag tänker på det. Jag vill göra allt för att få behålla dig, samtidigt som jag vill be dig dra åt helvete. Jag har inget att säga dig längre. Du är en idiot! Men jag är minst lika idiotisk som gör så här mot mig själv. Jag har satt mig själv i denna situationen så egentligen får jag skylla mig själv.

I don't wanna imagine a life without you...

Försöker tvinga mig själv att gå vidare medans jag ångrar varje steg ifrån dig. Men du är inte bra för mig, jag vet det så himla väl. Varför är det så svårt?!

Jag saknar dig! Jag hatar dig! Varje gång du hör av dig så ger du mig ett litet litet hopp, även om jag vet mycket väl att det inte finns något att hoppas på.

Du vill inte att jag ska va arg på dig och du vill att vi ska vara vänner.... Fan va jag hatar dem orden. Du vill att vi ska va vänner? Om du bryr dig så borde du lämna mig ifred för jag står inte ut. Blotta tanken på dig med någon annan får mig att må dåligt.

Yeah I know, inga glada miner idag. Måste dock inse att det inte hjälper att ignorera mina känslor. Har en jobbig period bara, det blir bättre snart :/ Killar har tyvärr denna dåliga effekten på mig - jag kan inte hantera mina känslor och jag blir sårad.

Tur man har L ett sms bort som får mig på andra tankar. Åka och hälsa på dig snart kanske!! :) är nog dags att VÅGA satsa lite.

Allmänt goja

I skrivande stund är jag på väg till Ljung, hem till familjen. Har hittills bara kommit till bussen som ska ta mig till tåget i Knalleland. När jag väl är färdig med detta inlägget lär jag väl vara framme redan :P Har tänkt vara hos familjen i några dagar. Är så trött på att vara hemma själv :( har varit sjuk i en vecka nu och legat strandad i soffan hela helgen med feber och ont i halsen, utan att ha någon som tagit hand om mig, lilla sjuklingen ^^ Ja tyck synd om mig, det är precis det jag vill för det hjälper ju såå mycket.

Pathetic, I know!

Sådär, nu är jag i Knalleland och bär 2 tunga väskor mot stationen :P tjejer alltså, varför ska man ha med sig så mycket grejer?!

Jag är ledig tills på lördag :) höll precis på att skriva att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på men det vet jag ju visst. Jag ska fortsätta mitt Veronica Mars maraton som jag började i lördags. Har köpt alla 3 säsonger på DVD och har kommit halvvägs på säsong 2. Sen har jag förvisso fler planer än att kolla på tv :P i morgon kommer storasyster hem, på torsdag ska jag till frisören och någon dag eventuellt träffa kompisar beroende på hur jag mår.

Ibland föreställer jag mig själv som rökare, jag menar, HUR coolt e det inte liksom?!
Bara tanken på att ha cigaretten i handen och dra några bloss samtidigt som någon ser hur cool jag är ;D det verkar som att man har fler vänner och är mer omtyckt när man rökar, typ som personer i det coola gänget.
Man får ta rökpauser på jobbet, vilket privilegium! :O
Man får en kick och lugnade nerver.
Man får äcklig andedräkt, fingrarna luktar fimp och den vidriga röklukten sätter sig i hår och kläder.
Rökhosta, inte bara jobbigt för den som har det utan enligt mig jävligt äckligt.
Man skadar folk i sin omkrets genom passiv rökning.
Man får ökad risk av lungcancer och man dör i förtid.
Är det värt det? I say; No fucking hell!
Förstår ärligt talat inte hur rökare tänker.

Men ärligt?! Pfft antar att det är dags för någon diskret bönetid. Sitter en snubbe i samma vagn som mig som lyssnar på någon slags arabisk musik. Kan inte rå för dem något diskriminerande tankarna om hur stor risken/chansen är att han skulle vara terrorist. Haha, jävligt rasistiskt av mig. Men människa, hört talas om hörlurar eller?

Nu är det dags för en pause i skrivandet och lösa lite sudoku.

Weeeeiii, efter några timmar med Sudoku tillsammans med mamma och allmänt häng med familjen så har jag äntligen startat datorn för att fixa detta inlägg :) blev rätt mycket goja och skitsnack :P och för att inte skapa förvirring så skrev jag inte allt detta på datorn, speciellt inte samtidigt som jag gick genom knalleland :P utan skrev det på mobilen såklart och redigerade det såklart på datorn!!

RIHANNA

Nu har det vart dåligt med personliga inlägg här ^^ det har ju faktiskt hänt en del och jag har inte ens nämnt det. Vet knappt vart jag ska börja :P för en vecka sedan va jag i Globen på Rihannas konsert ;D och helgen innan det hade jag Halloweenfest här hemma med massa goa vänner :) men får väl ta allt från början...

Lägger inte upp några bilder från festen nu eftersom jag fortfarande inväntar Lee's och Kungens bilder :) Vi blev 15 pers på festen och jag hade nått fruktansvärt roligt :P haha. Ni som va här vet nog att jag hade lite FÖÖR roligt, speciellt med min föredetta vän Tequilan ^^ ja, finns inte mkt mer att säga om den kvällen just nu antar jag utan låter bilderna tala för sig själva vid ett senare tillfälle :)

Rihanna då... Ja en inte helt planerad resa kanske ^^ jag och Kungen hade pratat om att köpa biljetter i en månad men när vi väl skulle göra det så va biljetterna slut :( men jag kunde inte släppa tanken på att få se henne - både jag och Linda älskar Rihannas musik och blotta tanken på att missa chansen att se henne när hon kommer till Sverige fick mig att ångra mig :P Men 4 dagar innan konserten fick vi tag på biljetter via Blocket och då va det bara att boka boende och tågbiljetter =)

Åkte upp till Stockholm på tisdagsmorgon och när vi va framme vid fem så letade vi upp Hostelet som låg väldigt centralt och började med att checka in. Väldigt fräscht och fint ställe faktiskt, vi bodde på City Hostel och jag kan verkligen tänka mig att bo där igen :) Sen gjorde vi oss iordning och åkte till Globen! Första timmen spelade Calvin Harris i dj-båset, hur grym som helst och hela Globen förvandlades till en dansfest. Efter låååång väntan klev Rihanna äntligen på scen, en hel timma efter att Calvin Harris slutat spela. Fan va jag älskar denna människa, Rihanna gör hit efter hit och hon e bara så jävla grym.

Jag filmade några låtar med min kamera så ni ska få se lite :) det är inte av bästa kvalitén direkt. Är lite skakigt ibland och ljudet försvinner helt varje gång jag zoomar in/ut (skitkamera) :P Linda filmade en del med sin videokamera oxå men dem filerna har jag inte fått än.Här kommer lite bilder:

Jag och Linda med Globen i bakgrunden

Vi fick varsinna Rihanna-designade tatueringar på halsen :) heeeelt gratis!! Dem är såklart inte riktiga tatueringar ^^ men nångång kanske det blir en!!

På plats inne i Globen i väntan på Rihanna :)


Blev inte några bra bilder på Rihanna tyvärr, vi satt ju en bit ifrån scenen iofs, men till nästa gång ska jag ha köpt en systemkamera :)

Helt otrooooligt vilken tur vi hade med konserten dessutom :D Rihanna ställde ju in både måndagens konsert i Malmö och onsdagens andra i Globen pga sjukdom eller nått :( tråkigt för alla de som inte fick se henne och som hade köpt biljetter.

Dagen efter blev det shopping i huvudstaden och det va inte helt lätt att hitta överallt, speciellt inte med Lindas dåliga lokalsinne och jag som bara varit i Stockholm 2 gånger innan :P hehe. Efter väldigt många timmar på stan så blev det X2000-tåg hem :)

When I Held Ya


Moa Lignell i Idol 2011 med sin egna låt som hon skrivit - When I Held Ya

RSS 2.0