Tisdag

En kväll borde jag väl få ta det lugnt?

Är verkligen supertrött efter flytten och allt röjande för att försöka få ordning i lägenheten =/ vilket går sådär med tanke på att jag har jobbat igår och idag, så då har det inte blivit så mycket gjort i lägenheten. Gör ju allt samtidigt också :S huvudet går på högvarv å jag tänker på ALLT jag behöver göra samtidigt typ xD tvätta, packa upp, röja, diska, städa, handla... Oavsett så e jag ändå för trött för att göra nånting ikväll så jag tar det lugnt istället :) men har fixat internetet nu när jag kom hem, så nu har jag äntligen användning för datorn igen :P haha. Man blir ju typ helt handikappad utan internet på datorn.

I morgon kommer eventuellt Sarah hit på besök på förmiddan :) har inte träffat henne på jättelänge så det vore kul om hon kom! Sen så kommer bovärden hit vid halv ett för att titta på lite tapeter å sånt. Efter det kan jag spendera resten av dagen på lägenheten. Tror jag kommer få gjort det mesta imon faktiskt ;)

Nu tänkte jag ta mig ett bad och käka lite kvällsmat å sen krypa ner i soffan igen å kolla på lite serier ;) Imon kanske jag hinner fixa lite bilder på lägenheten oxå :) kan ju faktiskt ladda upp bilder nu när jag har internet!!
KramKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0