This week


Nu börjar jag få lite dåligt samvete här. Förlåt mina trogna läsare som är inne varje dag för att se om jag uppdaterat :P får försöka bättra mig!!

Sitter hemma med huvudvärk och ont i halsen =/

Veckan har hittills varit kanonbra :) jobbade i måndags då jag även fyllde år. Kan väl inte påstå att det va en "rolig" födelsedag, men samtidigt så vet jag inte vad jag annars skulle ha gjort. Nu fick jag ju åtminstone vara med mina underbara kollegor :) Hade födelsedagsfirande i söndags tillsammans med familjen som kom hit och så gick vi en sväng till Almenäs och grillade :) supermysigt!

I tisdags kom Nyberg hit och så gick vi på bio ihop och kollade på Pirates of the Caribbean - On stranger tides. Andra gången jag ser den nu :P första gången va i 3D med brorsan. Älskar Pirates of the Caribbean ♥ Nyberg sov sedan över hos mig efter bion och så fick jag skjuts hem till Ljung på onsdag eftermiddag.

Igår tog min syster Jenny studenten och det va skitroligt :D jag och Emelie hängde med i studentmarschen och efter allt ståhej vid skolan åkte vi tillbaka till Ljung för att fira studenten med släkten och god mat :P

Senare på kvällen åkte jag hem till Borås igen för att hinna fixa lite innan jag jobbar 5 dagar i rad fr.o.m. lördag. MÅSTE fixa lite matlådor och tvätta lite idag. Dagen blir dock inte bara att vara hemma för att fixa med sånt, utan måste ju tillbaka till Ljung för att se Jennys bal oxå... Ett jävla åkande fram och tillbaka, men jag vill ju se henne i den fina balklänningen :) vid 18:30 ska vi vara vid Bjertorp slott och när det är färdigt där måste jag ta mig tillbaka till Borås igen.

Ser fram emot morgondagen som fasen också :D för då börjar tävlandet redan på jobbet och efteråt är det dags för sommarfest med kollegorna ;) vissa (jag) har ju oturen att behöva jobba även på söndag när man lär vara bakis och helt utslagen :P haha. Inte en dag jag ser fram emot helt enkelt xD men en dag i taget ;)

Ha en trevlig helg!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0