Sliten? Nääädå, inte alls :P


Åtta av tolv arbetsdagar gjorda. Tror min kropp börjar bli lite smått trött nu =/ ögonen är röda, fötterna värker och jag känner mig smått utmattad och sliten :P trots detta är det asroligt på jobbet. Idag skulle jag få gå lite tidigare men hade störtsköna kunder sista timmen så jag kom inte så långt xD det går bra som fan på jobbet nu och det är väl därför jag fortfarande orkar och inte tappar gnistan!!

Idag har jag jobbat min sista (schemalagda) dag som säljare, så nu är det bara kassan som gäller ett tag framöver. Det är inte lika roligt i kassan som på golvet men jag är ju grym oavsett  ^^ sen så blir det ju vad man gör det till. Är dock lite skeptisk till om jag kommer orka hålla gnistan upp i fyra dagar till :S men får se det positivt; det är roligt på jobbet och jag tjänar massa pengar =)

Nu har jag lust att bara lägga ner huvudet på soffan och somna. Funderar på att sätta igång en film. Nya X-men kanske!! Jag BORDE fixa något att äta och det vore roligt med lite fina naglar, men jag orkar fan inte resa på mig... GOD NATT!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0