Still waiting

Nu har jag precis kommit hem från stan :) har haft möte med min handläggare på arbetsförmedlingen och vi sa väl inte så mycket, mest bara att jag ska höra av mig om det blir nån förändring med min anställning :P passade på att köpa en söt sportbh också för 64:- :P eller ja, en söt "topp" kanske man kallar det :S vet inte vad det heter faktiskt :P

Fick inget samtal igår som jag väntade på :( jag verkligen hatar denna väntan. Jag har ont i magen (magkatarr förvisso) och sover jättedåligt.. Men igår när jag försökte somna så kom jag på att han kanske inte hade sparat mitt nummer. Å sen kan det ju vara så att han va upptagen med annat eller helt enkelt glömde av det. Sen tänkte jag även på att det inte skulle skada om jag hörde av mig och berättade att jag är intresserad :P

Så det va vad jag gjorde alldeles nyss, jag ringde upp och frågade hur det gick och sa att jag är intresserad :) han sa att han skulle snacka med sin rumskompis mer nu idag och att jag skulle ringa upp ikväll igen för att HAN lär glömma av att ringa :P haha!!

Så nu får jag vänta ännu mer, men förhoppningsvis bara några timmar =) å det va ju inte ett direkt NEJ heller så det finns fortfarande något att hoppas på ;)

Klockan är tre nu och jag har inget mer på schemat idag. Så jag funderar lite på att göra om designen (igen) på bloggen :) det är ju alltid kul!!

Kramar


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0