Ibland hatar jag planering!!

Varför måste allt hända på en och samma dag för!?

Nästa lördag, den 26:e, då jobbar jag, men det är även Offis och Richards bröllopsmiddag/fest (dem gifte sig i Florida) och sen är det även 2 kollegors 25-årsfest.

Jag vill inte ta ledigt från jobbet.
Jag vill inte missa Offis och Richards middag/fest.
Jag vill inte missa festen för kollegorna...

Hur fan ska jag göra?

Egentligen så är jag redan inställd på att missa kollegornas fest då jag anser att det är lite viktigare att gå på en nära väns bröllopsfirande.. Å när det gäller jobbet så vet jag inte ens om jag KAN ta ledigt...

Jag va lite felinformerad angående bröllopsfirandet och trodde inte det började förräns 19:00, men det är tydligen middag för släkt och nära vänner vid 13:00, sen vid 19:00 är det öppet hus. Eftersom det börjar redan vid ett så blir det inte nån tid över till jobbet då jag jobbar 9:45-17:20.. Är ju knappast någon idé att jobbar mellan tio och tolv om jag ska hinna göra mig i ordning å dessutom åka till Ljung.

*suck* Skjut mig!!!

Den bästa lösningen är om jag tar ledigt från jobbet, åker till middagen vid ett och även går på öppet hus vid sju så man får träffa lite gamla vänner och bekanta :) å eftersom jag ändå inte ska dricka någon alkohol då jag jobbar dagen efter så kan jag åka tillbaka till Borås vid 21-22 och då även hinna gå på kollegornas fest och där kan jag dricka lite :P hehe!!

Näää.. Vi får väl se hur det blir, får försöka lösa det med jobbet först :(


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0