Nya tider

Hahahaha blev precis påmind om bläckfisken... IGEN... HAHAHA.. Fortfarande hysteriskt roligt för övrigt ^^ men han gillar inte sitt nya smeknamn direkt.. Å hans händer är fortfarande helt blåa eftersom bläckfärgen inte går bort xD hahaha.. Ehum, det va inte detta jag skulle prata om ju!!

JAG har klättrat lite i karriärstegen :) för idag blev jag Kassaansvarig. Ja tack, grattis till mig ;) Jag har iofs "bara" blivit vikarierande kassaansvarig eftersom Martina har gått hem på mammaledigt. Vikariatet är på minst ett år.

Om man kollar på själva arbetsuppgifterna så är det inte så stor skillnad till vad jag gjort innan, förutom det faktiska ansvaret då ^^ nä men självklart är det en hel del skillnader, men det är inget som känns direkt främmande på det sättet att jag aldrig gjort det förut eller känner att det kommer bli svårt liksom :P

Det här känns riktigt, riktigt bra faktiskt :) jag har varit tim-/extra-personal i 1½ år så det va verkligen på tiden att man fick en fast(are) tjänst. Wohooo!! Nu är det bara att köra järnet och visa vad man går för :) och vi har ju en riktigt rolig månad framför oss med alla som ska julhandla, and it's gonna be craaaazy ;D Fan va gött!!

Jag är riktigt glad över att ha fått den här chansen och ska verkligen ta vara på den och utvecklas (som fan) som person ;)

This could be the first day of my life ♥ livet är underbart!


Kommentarer
Syster Jenny

Grattis igen! :D

2011-12-05 @ 18:22:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0