Som vanligt


Tycker det är sent att gå å lägga mig vid elva-tiden på kvällen när jag ska upp och jobba dagen efter, men kom just fram till att det är NIO timmar tills klockan ringer. Nio timmar hinner man ju bli utvilad på, eller hur!? :) tur att man inte börjar jobba förräns kvart i tio dem flesta dagarna, med tanke på hur morgontrött jag är :P

Som vanligt är schemat ändrat och jag får hoppa in och jobba. Skulle egentligen bara jobbat 3 och en halv dag denna veckan, men jobbar 6 hela dagar istället :P freakin' awesome!

Förlåt, jag menar inte att klaga. Jag gillar mitt jobb. Men hade varit skönt med lite ledigt ibland också. Får såklart skylla mig själv när jag inte kan tacka nej till jobb, men jag vet ju att dem inte har någon annan att ringa in så känns ju dumt att tacka nej, såvida man inte har något speciellt planerat..

Satt och räknade hur många timmar jag jobbat under dem senaste 31 dagarna (skickar ju in till FK och AF om hur mycket jag jobbar), och kom fram till att jag jobbat 192 timmar. Här går jag och klagar på att jag är trött och inte har något liv utanför jobbet och det är ju inte så jäkla konstigt att man blir trött och lite gnällig efter 192 timmar, eller?? :P

Måste bara tillägga nu när jag ändå skriver ^^ fick frukost på sängen i morses ;) lyxigt! Jag vet! Linda hängde nämligen med mig på IFK-IFE igår på Borås arena. En inte helt oväntad vinst för hemmalaget, 3-2. Det är en sån jävla härlig känsla att gå på match asså. Jag är egentligen ingen dålig förlorare, men klart som fan man blir förbannad när det vinnande målet görs genom hands... Domarjävel säger jag bara!!! Men ja, åter till frukosten :P Linda sov över här efter matchen och klev upp och fixade frukost medans jag låg kvar i sängen och fick order om att INTE gå in i köket ;P det bjöds på rostad macka med stekt ägg på och ett glas Coca-Cola samt en mugg Tè.

Nu är jag tröttare än tröttast så jag ska sova. Ligger faktiskt redan nerbäddad i skrivande stund :P imorgon blir en bra dag på jobbet!! :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0