Tuesday

Igår lämnade jag som sagt tillbaka ett par skor som inte satt bra och köpte istället ett par på Levins Skor inne i stan istället ;) jag kan ju inte gå runt i vinterskor hela våren så nu äger jag ett par svarta Converse-kopior som passar utmärkt till våren.

Jag ringde även till gymmet och bokade en provträning redan på eftermiddagen så då va jag där 16:00 igår och fick instruktioner :) fixade gymkortet när jag ändå va där så nu är det bara att köra igång med träningen ;D

Huvudvärk... Jag hatar denna jävla huvudvärken asså. Det började med lite svag huvudvärk redan igår morses men blev bara värre och värre under dagen, trots att jag hällde i mig massa vatten. Drack även massa vatten på gymmet såklart för att inte förvärra det hela. Men herrejävlar vilken huvudvärk jag fick under natten och som jag haft under hela dagen idag :( Förstår inte hur jag kan känna mig uttorkad när jag dricker så jävla mycket vatten?! Bestämde mig dock för att trotsa regnet och gå ut i den friska luften för att röra på mig lite, och passade samtidigt på att fönstershoppa. Kan väl iofs inte kalla det "fönstershopping" när jag kommer hem med ett par byxor xD men ändå, haha!!

När jag kom hem från den sköna promenaden så hade den värsta huvudvärken släppt ;) wohoo!! Men misstänker att den kommer komma tillbaka snart igen så jag ska nog ta mig en liten promenad till nu ;) det skadar ju inte att röra på sig lite, eller hur?! För om jag bara sitter hemma hela dagen så får jag nästan skylla mig själv om jag har huvudvärk.

Fint Bra Gött Tack Hej!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0