Happy

Leona Lewis - HappySo what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy

Replay

Iyaz - ReplayJag gillar denna låten ;P

Söt, tror du jag är socker eller?!

Nu e jag riktigt jävla trött på alla getingar som vi har här hemma!!!!

Jag vet att jag är söt asså men ÄRLIGT TALAT, ge er på någon annan istället! Eller helst av allt, dra åt helvete!

Ja... Milla är i krig mot getingarna... UTROTA!!!

Sängplats ledig!

Det är inte rättvist.

Här ligger jag helt ensam i min stora dubbelsäng natt efter natt :(

Det är typ som att ett fetto skulle ligga i en barnsäng, det är helt enkelt fel!

Alternativ:
1. Skaffa någon att dela säng med.
2. Skaffa en mindre säng.
3. Fortsätta att sova ensam.

Hahaha xD det finns ju visserligen bara ett bra alternativ ^^

Musik!

Lily Allen - Not Fair!

Förändring

När vissa säger att dem inte tror att folk kan förändras, så menar dem ju i stora drag. Men alla människor förändras väl lite hela tiden?!

Jag förändras...

Fast förändras kanske inte är rätt ordval egentligen, för det är väl snarare så att man lär sig nya saker och man lär känna sig själv mer med tiden. Men jag vill se det som förändring i alla fall!

Jag behöver ständig förändring i mitt liv, nu kanske mer än någonsin. Man fastnar så lätt i sina vanor och mönster. Förändring kan ju vara små saker såväl som stora.
 
Jag har alltid tyckt om förändringar, oftast krävs det bara en liten förändring i tillvaron, såsom att möblera och göra något nytt i sitt hem. Sådana förändringar älskar jag.

Jag tröttnar ju så snabbt på det jag har och vill ha nytt... Det handlar ju inte bara om möblering, det kan ju handla om i princip vad som helst.

För några månader sedan tyckte jag att jag hade hur mycket kläder som helst, men nu :S fan jag har ju inga kläder att ta på mig känns det som... Men jag har ju fortfarande lika mycket och samma kläder som då, men man tröttnar helt enkelt.

Ett annat exempel är att när jag började på Folkuniversitetet för inte så länge sedan så tyckte jag att det va hur kul som helst att gå dit, det va liksom lite nytt och spännande. Men nu kan det kvitta, det e rätt tråkigt och känns bara onödigt att kliva upp ur sängen på morgonen för att gå dit. Visst, jag har rätt kul när jag väl är där, men det händer ju ingenting!!! (Detta exempel kan iofs bero på att vissa roliga klasskamrater inte går kvar :P haha)

Nu det senaste har jag ändrat lite på min personlighet, kanske inte medvetet som i "Nu ska jag ändra min personlighet" :P men jag känner mig lite annorlunda.

Självkänsla och självförtroende är väldigt viktigt. Att känna sig själv kan vara svårt på sätt och vis men vi känner ändå oss själva bättre än någon annan gör. Att veta om sina bra respektive dåliga sidor.

Jag är nog inte ensam om att tycka att det är svårt att t.ex. prata om sig själv, typ att berätta vad man har för bra/dåliga egenskaper. Men jag önskar att jag var bättre på det, för det om något är väl en väldigt bra egenskap; att känna sig själv! Det är ju självklart något alla kan bli bättre på, det krävs bara lite övning.

Om man får frågan "Vem är du?" så svarar man på t.ex vad man heter, vart man bor, ens civilstatus m.m. Men det är väl inte den man är?! Visst, det är en del av en, men det är ju inte svaret på den frågan!

Säg att du ska på en intervju, då får man sånna frågor och det är väl klart som fan att man inte får jobbet om man sitter där och inte har något svar på deras frågor?!?! Jag har inget emot att gå på intervjuer, MEN jag är värdelös på att bli intervjuad :P jag har helt enkelt inga svar... Jag sitter där och säger typ "Öööh, ja det är en bra fråga! Jag vet inte!" :S hmm.. Ja, undrar varför jag är arbetslös xD HAHA...

Jag känner att jag skulle behöva en stor förändring i min tillvaro. Det är så mycket jag vill göra och så mycket jag vill ha, men kan inte på grund av dålig ekonomi bl.a. Jag måste ta tag i mitt liv nu. Måste sluta vara så jävla lat och skaffa mig en framtid!

And this is good reading! ;)

Musik!


Härlig låt det här =) Bachelor Girl - Buses & Trains

Hihi ^^

Idag har jag färgat håret.. Jag hade en rätt rejäl utväxt som verkligen behövde fixas.. Efter att jag fixat utväxten så färgade jag om hela håret =D det e fortfarande blondt, såklart. Men det e ljusare, t.o.m. lite blått på vissa ställen xD jag e iaf super nöjd å jag älskar min lugg som jag skaffade förra veckan <3

Ja, visst e det lite roligare att läsa lite glad text istället för mina senaste inlägg här på bloggen.. Men det går upp och ner hela tiden och just nu mår jag kanon bra =D

Här kommer lite bilder på mig.. Jag e så heeet ;) enjoy!


Jag har på mig hatt =D typ first time ever ^^ rätt snyggt va?


One more cutie!!!


Utan hatt =)

Jag hade ju inte bästa belysningen när jag tog bilderna (vilket va nyss) :P så det syns kanske inte så stor skillnad på hårfärgen för er som sett mig xP men fint e det iaf!


Älska dig själv för så du ser ut och den du är! <3 Du är vacker!

Jag vill svära!!!

Jag och Arjana bestämde igår kväll att vi ska försöka att inte svära på en hel vecka :S det kommer inte gå så bra tror jag.. Å det värsta av allt e att jag bara vill svära HELA tiden just nu..

Jag e så himla trött på allt å alla just nu.. å på mig själv :( jag ville inte kliva upp ur sängen idag ens.. Jag kom aldrig iväg till skolan för jag orkade inte vara vaken, jag vill bara slippa tänka :'( tusan oxå!!!

Ja-a det kanske e lika bra att jag förklarar vad som hänt så slipper ni fråga.

Jag va hos Christian lördag till söndag i helgen å han är en kille som jag har träffat i 5 månader, men vi hinner typ aldrig träffas p.g.a. avståndet m.m. Innan jag åkte hem igår sa han till mig att han inte ville vara mer än vänner :( vilket iofs inte kom som en chock utan det va rätt väntat... Men ändå, det va inte kul att höra det ändå... Så jag lipade hela vägen hem ifrån Stenungsund i princip :'( å jag hatar att tänka på det för jag börjar bara gråta igen då.. Det e jätte jobbigt att prata eller skriva om det!!! Jag vill bara gå å lägga mig å slippa vakna igen..

Alla frågor tär på mig så jag blir nästan tokig...
"Vad gjorde jag för fel?"
"E det något fel på mig?"
"Har han träffat någon annan?"

Jag skulle kunna komma på tusen frågor till om jag hade orkat tänka på det! Den stora frågan e ju "VARFÖR?"... Å jag vill så gärna veta varför men frågan e ju om jag verkligen vill veta svaret :S Men samtidigt så vet jag själv att känslorna inte fanns kvar å vad e det då för mening att fortsätta försöka?!? Det va helt enkelt inte samma sak längre...

Förklaringen jag fick från honom va att känslorna inte va så starka!

Jag vill inte sitta hemma å bara tänka på det här, jag vill inte vara ensam, jag vill träffa någon. En kompis som kan få mig att tänka på annat eller som lyssnar om jag vill prata om det. Å det vet jag att jag har många vänner till, men egentligen vill jag bara träffa Christian och att allt ska vara bra igen, för jag vill inte att det ska vara slut... JAG VILL INTE!!!!!!! :'(

Det kommer nog ta ett tag innan jag kommer över det här känns det som. Det e ju inte direkt något man glömmer bort över en dag, det vet jag ju. Men jag har tyckt om Christian sen första gången jag såg honom, vilket för övrigt va 4 år sedan.. Å han kommer alltid vara speciell för mig...

Vi kommer iaf fortsätta träffas som vänner.. Får väl se hur det går.

Jag vill inte ge upp hoppet om oss två!! =( varför kan det inte bara bli bra igen så jag slipper gråta, jag gråter snart ögonen ur mig! Rädda mig!!!

Jag har ingen matlust å känner mig inte speciellt hungrig trots att jag inte har ätit på nästan ett dygn...

Jag hatar att gråta inför folk, vänner å familj.. För jag vill inte att folk ska fråga för det e så jobbigt att svara då..

Jag kommer sakna dig Christian, du är en jättefin kille å jag hoppas att du vet det!


(Bild tagen av Sara N)
RSS 2.0