Hej å hå...

Jag e så sjukt trött så jag orkar knappt hålla händerna på tangentbordet, men jag känner mig verkligen tvungen att skriva ett inlägg eftersom jag inte har gjort det sen i lördags förmiddag. Å det dels pga av att jag inte orkat eller fått sitta vid datorn en längre tid :S Men här kommer en kort sammanfattning av vad jag har haft för mig det senaste iaf!

Jag va på en väldigt lyckad maskerad/födelsedagsfest i lördags hos Alexandra =) det va riktigt skoj!!! Fast jag hade lite otur under kvällen, för jag fick huvudvärk plus att jag trampade på en förbannad jävla glödande kolbit =( AJ!!! Vi höll på att fixa med vattenpipa å så gick kolbiten sönder å då råkade jag trampa på en bit när jag skulla plocka upp en annan =/

Men förutom det :P så var det en mycket lyckad kväll... Får se när jag orkar lägga upp bilder på min utstyrsel, jag va utklädd till pirat xD jihoo!

Igår var jag i skolan, det började bra trots att jag inte hann med så mycket. Men ska dit på torsdag & fredag oxå.

Idag har jag jobbat på ett fritids i Herrljunga =) jobbade ett väldigt långt pass som tog på krafterna rejält. Jobbade 6:30-16:30 å ska jobba samma tid även imon.

Mamma å pappa åkte nyss iväg till Vara på bilbingo, plus att dem va på bilbingo i torsdags oxå =/ jag blir så jävla sur på dem.. Jag fyllde år den 13 Juni å jag har fortfarande inte fått någon present av mina egna jävla föräldrar, "för att dem inte haft råd"........ Va i helvete liksom... Istället för att åka och slösa pengar på bilbingo så kan dem ju lägga dem pengarna på en present istället.. Men det är tydligen inte lika viktigt =( Fast det e klart, om dem kommer hem å har vunnit massa pengar på bingon så klagar jag väl inte heller, men det lär väl knappast hända... Dålig stil tycker jag =´(

Nu ska jag ta å kolla på det nya avsnittet av True Blood =) me love!

Ha det bra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0